Home » Een jaar gaat snel...

Een jaar gaat snel...

Gepubliceerd op 12 december 2019 om 18:49

Nog maar even aanzetten en het jaar is alweer om!

Een jaar waarin we een nieuwe koers bepaalden voor onze webshop (zo laag mogelijke verzendkosten, gunstige prijzen voor u en ons).

Ook een jaar waarin we probeerden fans te werven op Instagram (inmiddels bijna 700 volgers, zijn we blij mee!).

Verder het jaar van een nieuwe jas voor onze website. Door de drukke november en december maand hebben we nog steeds niet alle producten online staan, daar blijven we hard aan werken natuurlijk.

Verder gaan per 1 januari weer allerlei tarieven omhoog, zo ook de verzendkosten. Maar geen zorgen, wij blijven maar een fractie van de verzendkosten berekenen. En ook onze grens van € 30 euro blijven we gewoon handhaven.

Het nieuwe jaar? Ook volgend jaar blijven we eraan werken om zo veel mogelijk fans erbij te krijgen. We zien nog steeds veel scholen die, waarschijnlijk vanwege het gemak (zeker niet vanwege de prijs) toch kopen via bol.com.

Wij vinden het leuk om onze spullen te verkopen, maar het liefst rechtstreeks via onze webshop (in plaats van bol). Dat is voor u als klant bijna altijd goedkoper en we hoeven bol.com niet verder te spekken, want die verdienen meer aan mijn verkopen dan ikzelf (geen grapje!).

Ook zullen er volgend jaar weer nieuwe producten bij komen. De eerste die op komst is, is de vernieuwde versie van het spel DraaiTaal. Dit spel wordt in een nieuwe uitvoering uitgebracht onder de naam DraaiTaal 3.0 en zou volgens de aankondiging in de loop van het eerste kwartaal beschikbaar zijn.

Rest mij u (alvast) een prettig uiteinde van dit jaar te wensen!

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.