Klokkijken

Leren klokkijken wordt een stuk leuker en makkelijker voor kinderen wanneer zij deze kennis met een spel opdoen. Spelenderwijs leren voelt voor kinderen moeiteloos, terwijl ze steeds meer te weten komen over de wereld om zich heen. Bovendien is een spel geschikt voor thuisgebruik, maar ook in het klaslokaal is het de perfecte manier om kinderen scherp te houden en met plezier te leren klokkijken.

Leren klokkijken door een spel te spelen

Leren klokkijken hoort bij de algemene ontwikkeling van een kind, maar hoe leuk is het als ze dit met een spel kunnen oefenen! Bij Oefenenvoorschool zijn verschillende uitdagende spellen verkrijgbaar waarmee kinderen spelenderwijs oefenen met tijd en tijdsbesef. Zo is het spel Klokkentoren verkrijgbaar in vier varianten waarmee kinderen ieder aspect van tijd onder de knie krijgen. Dit spel omvat zowel het analoge als het digitale klokkijken, maar kinderen leren ook hoe een kalender werkt én hoe de verhoudingen liggen van secondes tot millennia. Ontzettend handig wanneer zij tegelijkertijd leren rekenen met speelgoed. Daarnaast hebben we ook het bekende Klik Klak Klok! van QUIZ IT! in de collectie.

Plaats een bestelling met educatieve spelletjes

Naast handige setverpakkingen voor (groot)ouders en huiswerkbegeleiders is het voor basisscholen ook mogelijk om een grootbestelling te plaatsen van de educatieve leerspelletjes. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0650520576.